بعد از خوردن ترشیجات مسواک نزنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80082
    Shafiei
    مشارکت کننده

    استفاده مداوم از مواد با غلظت اسیدی چون ترشیجات، آب لیمو و لیموی ترش تازه یک عادت مضر است که می‌تواند به صورت مستقیم مواد معدنی را از سطح دندان حذف کند و موجب احساسی شود که بیماران از آن به عنوان کند شدن دندان نام می‌برند.
    هرچند عارضه کند شدن دندان بعد از مدتی به واسطه بزاق و با برگرداندن مواد معدنی دندان جبران می شود، اما استفاده مکرر از این دسته از مواد می‌تواند باعث کاهش کلی سطح مواد معدنی دندان شود.
    به هیچ عنوان افراد نباید بعد از خوردن این مواد، دندان خود را با مسواک و خمیر دندان بشویند، چرا که این کار باعث می‌شود که قسمت‌های سست شده دندان خراش پیدا کند و مسواک زدن آسیب‌زایی بیشتری را برای دندان به دنبال خواهد داشت.
    افراد بعد از خوردن ترشیجات دندان خود را با دهان‌شویه‌های حاوی فلوراید بشویند تا به واسطه آن بتوان قسمتی از آسیب را جبران کرد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.