[align=right][align=center]
مواد لازم :
یك كیلو :توت فرنگی
30 گرم :ثعلب
250 تا 300 گرم: شكر
طرز تهیه:
توت فرنگی را در مخلوط كن ریخته ، و شكر و ثعلب ( ماده پودری برای غلیظ كردن بستنی و مربا) مخلوط شده را كم كم به آن اضافه كنید و در ظرف استیل بریزید و در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد. ظرف را از فریزر خارج كرده با همزن آن را بزنید تا به حالت كشی درآید. این عمل را 3 بار تكرار كنید تا بستنی كاملاً كشدار شود. این نوع بستنی را می توان با انواع میوه ها و آبمیوه ها تهیه نمود. برای تزئین آن هم می توان از توت فرنگی حلقه شده، دو یا سه عدد گیلاس ساقه دار یا یكی دو پره پرتقال دو پوسته شده ویا موز استفاده كرد.
نكات تغذیه ای :
توت فرنگی دارای ویتامین هایE,B,C بوده و از نظر ویتامینC غنی است. همچنین دارای املاح كلسیم، آهن و فسفر است. مصرف این میوه علاوه برانواع ویتامین ، املاح و آب كه هر كدام اثرات خود را بر بدن اعمال می كنند، دارای خاصیت تقویت كننده، ملین وخنك كننده است.[/align][/align]