هر برگری كه از گوشت درست نمیشود، گیاهخوارها یا آنهایی كه به هر دلیلی گوشت به خصوص گوشت قرمز نمیتوانند بخورند هم باید بتوانند برگر بخورند. برگر ذرت و سویا یكی از انواع برگرهای گیاهی است كه طعم و مزه بینظیری دارد. در ضمن شما میتوانید آن را از قبل درست كرده و در سفر و پیكنیك بدون هیچ نگرانی میل كنید.
مواد لازم برای درست کردن برگر ذرت و سویا گیاهی 6 نفر :
سویا : 2 پیمانه
پیاز كوچك : 1 عدد
ذرت پخته : 1 پیمانه
آرد سوخاری : 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ : 1 عدد
نمك و فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
روغن : به میزان لازم
طرز تهیه برگر ذرت و سویا :
سویا را در مقداری آب و نمك به مدت 20 دقیقه خیس كنید. بعد از این مدت آبكش كنید و از روی آن آب سرد رد كنید.
سویا را در دست كمی فشار دهید تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پیاز چرخ كنید و در كاسهای بریزید. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده و خوب ورز دهید.
تخم مرغ را در مایه همبرگر بشكنید و به ورز دادن ادامه دهید. آرد سوخاری و دانههای ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط كنید.
از مایه برگر به اندازه یك پرتقال كوچك بردارید و در دست به شكل همبرگر فرم دهید.
همه مایه را به همین صورت به شكل برگر درست كنید و به مدت نیمساعت در یخچال بگذارید.
بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ كنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شكل ساندویچ درست كنید.
فوت و فن پخت برگر گیاهی
زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر میكند.
اگر احساس كردید مایه برگر كمی شل است و حالت نمیگیرد یك قاشق سوپخوری دیگر آردسوخاری اضافه كنید.