برگر ذرت و سویا، برگری گیاهی مخصوص گیاه خواران

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #91265
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    هر برگری كه از گوشت درست نمی‌شود، گیاهخوارها یا آنهایی كه به هر دلیلی گوشت به خصوص گوشت قرمز نمی‌توانند بخورند هم باید بتوانند برگر بخورند. برگر ذرت و سویا یكی از انواع برگرهای گیاهی است كه طعم و مزه بی‌نظیری دارد. در ضمن شما می‌توانید آن را از قبل درست كرده و در سفر و پیك‌نیك بدون هیچ‌ نگرانی میل كنید.

    مواد لازم برای درست کردن برگر ذرت و سویا گیاهی 6 نفر :

    سویا : 2 پیمانه
    پیاز كوچك : 1 عدد
    ذرت پخته : 1 پیمانه
    آرد سوخاری : 2 ق‌اشق سوپخوری
    تخم‌مرغ : 1 عدد
    نمك و فلفل : به میزان لازم
    زردچوبه : 1 ق‌اشق چایخوری
    روغن : به میزان لازم

    طرز تهیه برگر ذرت و سویا :

    سویا را در مقداری آب و نمك به مدت 20 دقیقه خیس كنید. بعد از این مدت آبكش كنید و از روی آن آب سرد رد كنید.
    سویا را در دست كمی فشار دهید تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پیاز چرخ كنید و در كاسه‌ای بریزید. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه كرده و خوب ورز دهید.
    تخم‌ مرغ را در مایه همبرگر بشكنید و به ورز دادن ادامه دهید. آرد سوخاری و دانه‌های ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط كنید.
    از مایه برگر به اندازه یك پرتقال كوچك بردارید و در دست به شكل همبرگر فرم دهید.
    همه مایه را به همین صورت به شكل برگر درست كنید و به مدت نیم‌ساعت در یخچال بگذارید.
    بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ كنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شكل ساندویچ درست كنید.

    فوت و فن پخت برگر گیاهی

    زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر می‌كند.
    اگر احساس كردید مایه برگر كمی شل است و حالت نمی‌گیرد یك قاشق سوپ‌خوری دیگر آردسوخاری اضافه كنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.