برچسب گذاری مواد غذایی از جمله موارد ضروری در آگاهی دادن به خریدار در هنگام خرید است، چرا که این حق مسلم خریدار است تا از محتوی آن چه می خرد، آگاهی کامل داشته باشد.
اگر با خودمان صادق باشیم، اعتراف می کنیم که بسیاری از ما بدون خواندن برچسبی که روی بسته بندی مواد غذایی قرار دارد، آن را می خریم. تنها موردی که به تازگی متداول شده، دقت به زمان تولید و انقضای محصول است.
برچسب گذاری مواد غذایی از جمله موارد ضروری در آگاهی دادن به خریدار در هنگام خرید است، چرا که این حق مسلم خریدار است تا از محتوی آن چه می خرد، آگاهی کامل داشته باشد.
در واقع آن چه بر روی برچسب گفته می شود باید به طور ساده و قابل درک برای همه باشد و مشخصات آن محصول ذکر شده باشد.
در آخر هم مهم ترین نکته ای که باید به آن توجه کنید، این است که برچسب روی موادغذایی کم چرب را دو بار بخوانید؛ چرا که در بسیاری از موارد به همان اندازه که از چربی ها کاسته اند به شکر افزوده اند تا طعم ماده غذایی مطلوب باقی بماند و درنهایت نه تنها از کالری آن ماده غذایی کم نشده بلکه گاهی، افزوده هم شده است.