بروز مشكلات جسماني با خوردن فست فود در کشورهاي آسيايي

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #81802
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    تحقيقات نشان مي‌دهد خوردن فست فود به سبک غربي در کشورهاي آسيايي مشکلات و ناراحتي‌هاي زيادي را به دنبال دارد.

    به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه خراسان، بر اساس يک مطالعه جديد، خوردن غذاهايي مانند همبرگر، سيب زميني سرخ کرده و ديگر غذاهاي فست فود به طور منظم احتمال ابتلا به ديابت را افزايش مي‌دهد و اين افراد در معرض ابتلا به بيماري‌هاي قلبي نيز قرار مي‌گيرند.
    محققان در دانشکده بهداشت عمومي دانشگاه ملي سنگاپور، مطالعات خود را بر روي بيش از 60 هزار سنگاپور چيني تبار، براي حدود يک دهه مورد بررسي قرار دادند در حالي كه شرکت کنندگان بين 45 و 74 ساله بودند.
    محققان دريافتند: کساني که در هفته دو يا چند بار فست فود مي‌خورند 27 درصد بيشتر در معرض خطر ابتلا به ديابت و 56 درصد بيشتر در معرض خطر ايست قلبي نسبت به کساني که کمتر مي خوردند و يا اصلا نمي خوردند، قرار دارند.

    بر اساس آزمايش‌هايي كه بر روي 811 نفر که به سبک غربي، بيشتر از چهار بار در هفته فست فود مي خوردند صورت گرفت مشخص شد خطر مرگ قلبي در اين افراد 80 درصد افزايش مي يابد.

    بلريچ، استاديار دانشکده بهداشت عمومي بلومبرگ در دانشگاه جانز هاپکينز گفت: اين يافته‌ها داراي پيامدهاي جدي براي کشورهاي در حال توسعه است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.