در یک مطالعه ی اخیر دیده شد افرادی که کالری دریافتی آن ها به صورت ۷۰۰ کیلوکالری در صبحانه، ۵۰۰ کیلوکالری در ناهار و ۲۰۰ کیلوکالری در شام تقسیم بندی شده بود نسبت به کسانی که تقسیم کالری آن ها به صورت ۲۰۰ کیلوکالری در صبحانه، ۵۰۰ کیلوکالری در ناهار و ۷۰۰ کیلوکالری در شام بود کاهش وزن بیشتری را به دست آوردند. دقت داشته باشید! هر دو این گروه ها دریافت کالری در حد ۱۴۰۰ کیلوکالری داشتند و تنها تفاوت آن ها در تقسیم کالری صبحانه و شام بوده است.
پریسا دامغانیان – کارشناس ارشد تغذیه ورژیم درمانی