محققان دانشگاه نیوکاسل در انگلیس با انجام این مطالعه متوجه شدند که سطح آنتی اکسیدان های ضد سرطان در میوه و سبزیجات ارگانیک از میوه و سبزیجات معمولی بیشتر است.
محققان در این مطالعه اطلاعات حدود 343 مطالعه را که در سراسر جهان در رابطه با مقایسه محصولات متعارف و ارگانیک انجام شده بود، بررسی کردند. آنها نتیجه گرفتند که روی آوردن به یک رژیم غذایی مملو از میوه، سبزیجات و غلات ارگانیک و یا محصولات ناشی از آنها موجب افزایش قابل توجه مصرف آنتی اکسیدان ها می شود.
همچنین سطح آفت کش های موجود در محصولات ارگانیک یک چهارم محصولات متعارف است و سطح فلزات سنگین سمی نیز در محصولات ارگانیک کمتر است.
این مطالعه نشان می دهد که انتخاب محصولات غذایی بر طبق استانداردهای ارگانیک به افزایش مصرف آنتی اکسیدان های دلخواه و کاهش قرار گرفتن در معرض فلزات سمی سنگین منجر می شود.