برای رفع سینوزیت کدام مواد غذایی مهمتر است؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82621
    z.yari
    مشارکت کننده

    به افرادی که به سینوزیت مزمن مبتلا هستند توصیه می‌شود که مایعات و مرکبات حاوی ویتامین C، میوه و سبزیجات بیشتری برای مقابله با عفونت‌های دستگاه تنفسی مصرف کنند.
    تحریک مجاری هوایی بینی در اثر آلرژی، استعمال دخانیات، عطسه شدید با دهان بسته، قرار گرفتن در معرض سرما، شنا کردن (به ویژه پریدن به داخل آب بدون گرفتن بینی) و خستگی از علل سینوزیت می‌باشد.
    روی: این ماده معدنی برای فعالیت طبیعی و صحیح سیستم ایمنی ضروری است رژیم غذایی غنی از روی به بدن کمک می‌کند تا با عفونت‌هایی که سبب سینوزیت می‌شود به خوبی مبارزه کند.
    غذاهای دریایی، گوشت قرمز، نان سبوس دار مثل نان سنگک، انواع مغزها مثل گردو، فندق، بادام و پسته انواع دانه های روغنی مثل آفتابگردان و کنجد منابع خوب روی هستند.
    ویتامین c:این ویتامین به سلول‌های دفاعی بدن برای رسیدن و بلوغ کمک می‌کند و فعالیت آنتی بادی را بهبود می‌بخشد. توت فرنگی، توت سیاه، پرتقال، نخودفرنگی، فلفل دلمه ای، سیب زمینی، جعفری، شوید و به طور کلی سبزیجات برگ تیره، دارای مقادیر خوب ویتامین C هستند.
    ویتامین A: ویتامین A از پیش ساخته شده در لبنیات، زرده تخم مرغ، کره و برخی ماهی‌های چرب یافت می‌شود. البته هویج، اسفناج، انواع کلم مثل کلم بروکلی و سایر منابع گیاهی به ویژه انواع گیاهان رنگ سبز و زرد دارای پیش سازهای این ویتامین هستند.
    اسیدهای چرب امگا 3: منابع غذایی اسیدهای چرب امگا 3 مثل ماهی کیلکا، قباد، شیر، حلوا و اوزون برون در رفع التهاب ناشی از سینوزیت نقش دارند.
    ___________________________________________________________________________________________________
    زهرا یاری، کارشناس تغذیه.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.