پژوهشگران آلمانی در تحقیقات خود دریافتند که پروتئین های موجود در سویا موجب کاهش چربی های خون شده و همچنین به درمان کبد چرب کمک می کنند.
کبد چرب یکی از بیماری های شایع و معمولا بدون علایم ظاهری است.
شیوه زندگی نامناسب از جمله چاقی، تغذیه نامناسب و بی تحرکی از مهم ترین علل چرب شدن کبد است. این بیماری در صورت عدم درمان موجب ابتلا به بیماری های کبدی خطرناک مانند سیروز کبدی خواهد شد.
کاهش وزن، ورزش و رژیم غذایی مناسب اصول درمان کبد چرب به شمار می روند. در مطالعه اخیر مشخص شد که استفاده از سویا به عنوان منبع پروتئین نقش قابل ملاحظه ای در بهبود این بیماری ایفا می کند.
منبع: سیمرغ