مصرف باقالا به علت داشتن كلسیم و فسفر بالا از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری میكند.
باقلا حاوی ویتامینهای A،B وC و املاح معدنی مانند فسفر و آهن است. همچنین باقلا دارای مقدار زیادی آب است كه میتواند از یبوست پبشگیری كرده و برای سلامت پوست مفید باشد.
باقلا یكی از منابع پروتئین و انرژی محسوب میشود، اما افراد مبتلا به فاویسم از مصرف این ماده غذایی و حتی بوییدن آن باید خودداری كنند، زیرا بیماری آنها تشدید میشود.
روتئین، كلسیم و پتاسیم باقلا بسیار بالاست و مصرف آن از ابتلا به پوكی استخوان جلوگیری میكند.
همچنین مصرف آن به كنترل فشار خون بالا كمك كند و همچنین پتاسیم موجود در آن برای سلامت قلب و عروق مفید است.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه