یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی، عنوان کرد: مصرف روزانه 15 عدد مویز موجب تقویت حافظه و مقابله با سرطان میشود.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از آنا،دکتر احمدرضا درستی درباره فواید کشمش سیاه، گفت: کشمش سیاه حاوی آنتی اکسیدانهای فراوانی است که مصرف آن موجب تقویت حافظه میشود.
وی افزود: به افراد توصیه میشود روزانه حداقل 5 تا 15 عدد مویز دانه درشت را به گونهای مصرف کنند که تمام قسمتهای مویز از جمله هسته آن به صورت کامل جویده شود.
یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی، در ادامه تصریح کرد: مصرف مویز دانهدار علاوه بر تقویت حافظه از پیر و سرطانی شدن سلولهای بدن جلوگیری میکند.
درستی خاطرنشان کرد: علاوه بر تقویت حافظه مصرف مویز موجب حفظ سلامت سلوهای عصبی در نتیجه کاهش افسردگی نیز میشود.