تحقیقات نشان داده که برخی موادغذایی باعث کاهش التهاب و ورم می شوند.
این موادغذایی شامل: ترب کوهی، خردل، سیر، پیاز، تره، جعفری، کرفس، لیمو و چای رز می باشند.
اسید چرب امگا 3 موجود در آجیل ها، دانه ها و ماهی نیز می تواند التهاب را کاهش دهد.
رژیم غذایی متعادل داشته باشید، چرا که سالم غذاخوردن یکی از درمان های طبیعی التهاب می باشد.
چاقی فشار زیادی به زانوها و مفاصل ران وارد می کند و درد استئوآرتریت را بدتر می نماید. پس کاهش وزن در افرادی که دارای اضافه وزن هستند، یکی از راه های کنترل پیشرفت این بیماری می باشد.
رژیم غذایی متعادل و تنوع داشته باشید و هرچه قدر می توانید ورزش کنید تا وزن خود را تحت کنترل درآورید.
____________________________________________________________________________________________
زهرا یاری، کارشناس ارشد تغذیه.