طي يك مطالعه نيمه تجربي 40 دانشجوي دختر داوطلب به صورت در دسترس از دانشكده علوم تغذيه و صنايع غذايي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي وارد مطالعه شدند. وزن و قد توده چربي، ظرفيت هوازي (VO2 max) و انرژي دريافتي در شروع (شرايط معمولي) و پس از چهار هفته محدوديت دريافت باحذف يك وعده غذايي اندازه گيري شد. از نرم افزار تغذيه اي NutritionIII براي آناليز يادآمد خوراك استفاده شد.
نتايج اين بررسي نشان مي دهد؛ حذف يك وعده غذايي اصلي روزانه با كم نشدن ميزان انرژي دريافتي تاثيري بر كنترل وزن نداشته و به نظر مي رسد افراد مورد بررسي با ايجاد تعادل بين دريافت و مصرف انرژي در برابر محدوديت دسترسي به غذا، تطابق فيزيولوژيكي برقرار مي کنند و پايش مستمر دريافت غذا و دريافت انرژي براي كنترل و ثبات وزن بدن ضروري به نظر مي رسد.