بنظر من براونی پادشاه کیکهای شکلاتی است هرچند ترکیبات آن کیک شکلاتی نیست چون مثل کیک پف نمیکند و مواد آن بین کیک و بیسکویت است . ما در این سایت براونی هایی با طعم و مزه مختلف آموزش دادیم که این هم نوع دیگری از آن است که اسمش براوانی پرتقال و بادام است
مواد لازم:
شکر 1 لیوان
بادام 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
کاکائو 1 قاشق
شکلات تلخ 1 پاکت
شکلات شیری 1 پاکت
کره 150 گرم
پوست پرتقال 1 عدد
وانیل 1 پاکت
آرد به اندازه لازم
رویه:
سس شکلاتی به اندازه لازم
طرز تهیه :
پوست پرتقال را همراه با قسمت سفید آن می گیریم و مکعبی خرد میکنیم . در یک قابلمه آب جوش ریخته و پوست پرتقال را می پزیم. دریک ظرف شکلات, کره و به طریق بن ماری شکلات را حل می کنیم از حرارت برداشته و تخم مرغ ها را دانه دانه می ریزیم وقتی ولرم شد دوباره روی بخار گذاشته شکر را هم میریزیم و خوب هم میزنیم. پودر بادام, کاکائو, بکینگ پودر و وانیل را می ریزیم . پودر بادام, کاکائو, بکینگ پودر و وانیل را باهم مخلوط میکنیم.تقریبا 4 قاشق آرد ریخته آرد را کم کم بریزید)و هم میزنیم پوست پرتقال ها را ریخته و هم میزنیم در ظرف پیرکس چرب شده مایع را ریخته در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 20 دقیقه قرار می دهیم رویش سس شکلاتی می ریزیم
hiDoctor.ir