مواد لازم براي 16 تكه:
كره: 50 گرم
پوره سيب:يك فنجان
شكلات تلخ: 200 گرم
شكر قهوهاي: سه چهارم فنجان
تخممرغ: 4 عدد
آرد: يك و يك سوم فنجان
پودر كاكائو: يك سوم فنجان
بيكينگ پودر: يك قاشق چايخوري
توت فرنگي: 2 فنجان
روش تهیه :
1. فر را در دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كنيد.
2.در يك ظرف كوچك كره و شكلات را روي حرارت آب كنيد.
3. آنها را هم بزنيد تا مايه نرمي به دست آيد.
4. شكر و تخممرغها را هم در يك ظرف ديگر بزنيد تا مايهاي نرم به دست آيد. سپس آرد، پودر كاكائو و بيكينگ پودر را با مواد ديگر آماده شده مخلوط كرده و خوب هم بزنيد.
5. مايه را درون يك قالب كه با كاغذ پخت پوشانده شده بريزيد و توت فرنگيها را روي آن قرار دهيد.
6. حدود 45 تا 50 دقيقه آن را درون فر بپزيد.