تغذیه دو وجه دارد، گفت: وجه اول تغذیه، “ایمن بودن” غذاست که غذا باید عاری از میکروب، قارچ، انگل و مواد شیمیایی باشد.
وجه دیگر غذا سالم بودن آن است که در این خصوص مصرف میوه و سبزیجات را به صورت مناسب توصیه میکنیم.
یک حبه قند ۱۴ کیلوکالری دارد، باید مصرف قند را بسیار محدود کنیم. قند در محصولاتی مانند شکلات، نوشابه و آب میوه وجود دارد، مصرف این گونه مواد باید محدود شود.
چربی روغن نباید اشباع باشد. روغنهای حیوانی چربی اشباع بالایی دارند و همچنین روغنهای مایعی که به صورت جامد (هیدروژنه) در میآیند باعث ایجاد اسید چرب ترانس می شوند. روغنهای مایعی که جامد میشوند بدترین نوع روغن هستند و این نوع روغن در قنادیها و رستورانها مورد استفاده قرار میگیرند و دارای اسید چرب ترانس هستند و باید از مصرف آن پرهیز کنیم.