-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۳:۴۷ #77676
madjd
مدیرکلسحری سبک بخورید
اغلب مشکلات گوارشی و اختلالات مربوط به دستگاه گوارش به دلیل رعایت نکردن رژیم غذایی سالم، پرخوری و افراط در مصرف بعضی گروههای غذایی و البته تحرک نداشتن است. توجه داشته باشید که فاصله سحر تا اذان صبح مدت کوتاهی است بنابراین فرد تا از خواب بلند میشود باید مشغول به خوردن سحری شود. در این زمان وارد کردن غذاهای پرحجم به معده کاری صحیح نیست؛ زیرا این موضوع عوارضی مانند نفخ، تنگی نفس، مشکلات گوارشی و … را برای فرد ایجاد میکند. یادتان باشد پس از اتمام سحری مدتی بیدار بمانید تا غذا به خوبی هضم شود. همچنین به خاطر داشته باشید که یک سحری خوب مانند یک صبحانه و ناهار سبک اما کامل است.۲۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۳:۴۸ #100928madjd
مدیرکلمیوه و سبزی فراموش نشود
شاید خیلیها تصور میکنند نخوردن سحری به لاغرتر شدن آنان کمک میکند بنابراین ممکن است این وعده را حذف کنند اما باید توجه داشت که این کار موجب کاهش توانایی بدن و در نهایت بروز بیماری میشود. از سوی دیگر نباید فراموش کرد که میوه و سبزی مهمترین منابع تأمین ویتامین بدن هستند؛ بنابراین در وعده سحری باید از میوه و سبزی به اندازه کافی استفاده کنید و به جای صرف شیرینی از قندهای مرکبی که در میوهها نهفته است، بخورید.۲۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۳:۴۹ #100929madjd
مدیرکلغلات و حبوبات را هم به میزان دلخواه در ترکیبات غذای سحری بگنجانید
استفاده از گوجه و خیار به همراه کمی آب لیمو و تا حد امکان بدون نمک به همراه کمی هویج، جوانه گندم، عدس و ماش در سحر بسیار توصیه میشود. این نوع سالاد برای جلوگیری از تشنگی بسیار موثر عمل میکنند . یادتان باشد کاهو بهترین سبزی برای وعده سحری است زیرا مقدار آب و فیبر زیادی دارد و از تشنگی و ابتلا به یبوست جلوگیری میکند.۲۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۳:۴۹ #100930madjd
مدیرکلمصرف محدود گوشت در سحری
نباید گوشت در وعده سحری زیاد مصرف شود؛ زیرا غذاهای گوشتی پر حجم است و هضم آن برای معده به دشواری صورت میگیرد. خوردن ادویه، کله پاچه، سیرابی، غذاهای آماده و دارای مواد نگهدارنده در وعده سحری توصیه نمیشود؛ زیرا این غذاها موجب افزایش تشنگی در طول روز خواهد شد.۲۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۳:۴۹ #100931madjd
مدیرکلبا آب گرم افطار کنید
غذاها هنگام افطار هم مانند وعده سحری باید سبک، کم حجم و پرکالری باشد. بنابراین برای شروع افطار توصیه میشود از یک فنجان آب گرم به همراه تعدادی خرما و کشمش استفاده شود. سپس میتوان خوردن غذاهای کمحجم مانند سوپ و آش را آغاز کنید. البته باید توجه کرد که خوردن آش رشته به همراه پیاز و نعناع داغ در افطار سو هاضمه ایجاد میکند. بنابراین بهتر است آش رشته بسیار رقیق و بدون روغن باشد.۲۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۳:۵۰ #100932madjd
مدیرکلمصرف زولبیا و بامیه اکیداً ممنوع
بهتر است از خوردن غذاهای پر انرژی مانند زولبیا و بامیه و به طوری کلی شیرینیها هنگام افطار اجتناب کنید؛ زیرا این غذاها پرحجماند و استفاده از آن پس از ساعتها خالی بودن معده میتواند مشکلها گوارشی را ایجاد کند.۲۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۳:۵۰ #100933madjd
مدیرکلسرخ کردنی نخورید
مصرف سرخ کردنی اسید معده را افزایش میدهد و موجب بروز دردهای گوارشی، سوءهاضمه و سوزش معده میشود. پس تا حد امکان غذاهای سرخ کردنی را از سفره افطار حذف کنید.۲۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۳:۵۱ #100934madjd
مدیرکلمایعات زیاد بنوشید
هنگام افطار نباید آب سرد نوشید و برای رفع تشنگی، آب گرم، چای کمرنگ، آبمیوههای طبیعی رقیق، دم کردههای گیاهی، چای سبز و گل گاوزبان به خصوص در فاصله میان افطار تا زمان خواب گزینههای بهتری بهشمار میروند.۲۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۳:۵۱ #100935madjd
مدیرکلافطار بدون ماست
اگرچه برخی پزشکان مصرف کمی ماست را هنگام سحر توصیه میکنند؛ مصرف این ماده غذایی هنگام افطار توصیه نمیشود؛ زیرا ممکن است بدن را دچار افت فشار خون کند بنابراین دوغ و ماست را از سر سفره افطار حذف کنید.۲۴ تیر، ۱۳۹۲ در ۰۳:۵۱ #100936madjd
مدیرکلشام و افطار را یکی نکنید
مصرف شام و افطار به طور همزمان به معنای مصرف از غذای پر حجم است بنابراین برای معده بسیار مضر خواهد بود. پس برای صرف شام حداقل نیم ساعت بعد از افطار زمان بگذارید. -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.