با گیلاس چه اسموتی هایی می توان درست کرد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #90488
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    اسموتی های که آموزش می دهیم از گیلاس است که بسیار مغذی و خوشمزه هستند. آموزش اسموتی های ما در ادامه مطلب شامل: اسموتی گیلاس شکلاتی,گیلاس لیمویی, گیلاس با عطر بهارنارنج, است

    باستان‌شناسان بقایای هسته گیلاس را در برخی از غارها و صخره‌های مسکونی ما قبل تاریخ پیدا کرده‏اند. این میوه تاریخی سرشار از آنتی‏اکسیدان است که مدت‏هاست به خاطر این ویژگی‏اش مورد توجه خیلی از افراد قرار گرفته. آنتی اکسیدان در جلوگیری از امراضی مانند سرطان، بیماری قلبی، فراموشی، آلزایمر، خوب عمل نکردن سیستم ایمنی، بیماری چشمی (آب مروارید) و ضعیف شدن ماهیچه‌ها و. . . نقش مهمی دارد.

    رادیکال‏های آزاد قادرند سلول‏ها را تخریب کنند یا استرس را در بدن افراد به وجود آورند. تنها ماده‏ای که می‌تواند مقابل این خرابکاری‏ها بایستد آنتی اکسیدان است. گیلاس هم جزء میوه‌هایی است که می‏توان روی آنتی اکسیدان آن حساب باز کرد.

    گیلاس شکلاتی

    اسموتی گیلاس شکلاتی یک میان‌وعده سرشار از مواد مغذی است.

    مواد لازم:
    گیلاس 4 عدد
    موز 1 عدد متوسط
    پودر شکلات سیاه 3 قاشق چای‌خوری
    شیرگردو 2 فنجان
    دارچین 1 قاشق چای‌خوری
    نعناع 3 برگ

    بعد از نوشیدن این اسموتی متوجه می‏شوید که خستگی یک روز پرمشغله از بدن‌تان خارج شده و تنها دلیلش هم وجود شیرگردو و پودر کاکائو است. شکلات سیاه سرشار از منیزیم است که به سلول‌ها کمک می‌کند تا انرژی بدن را تامین کنند. فسفر موجود در شکلات سیاه باعث ذخیره انرژی می‌شود.

    رفع تشنگی با گیلاس لیموییزمان کافی برای درست کردن صبحانه ندارید؛ با این حال ترجیح می‌دهید با معده خالی سرکار حاضر نشوید. شاید اسموتی گیلاس و لیمو بتواند یک صبحانه کامل برای روزهای پرمشغله باشد.

    مواد لازم:
    هلو 1عدد
    گیلاس 5 عدد
    حریره بادام 4/3 پیمانه (بهتر است به جای آب از شیر استفاده شود)
    آب لیموترش تازه 1 عدد
    یخ 2 الی 3 تکه
    دانه چیا یک قاشق غذاخوری
    اسفناج 1عدد

    یکی از خاصیت‏های لیموترش این است که از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند چون باعث جذب کلسیم می‏شود که با توجه به چنین مزیتی تمام کلسیم حریره بادام در این اسموتی جذب بدن‌تان خواهد شد. به علاوه آب لیمو از عوامل خنک کننده در تابستان است که می‌تواند عطش و حرارت بدن را رفع کند؛ البته هلو هم به دلیل 88 گرم آبی که در خود ذخیره کرده در رفع تشنگی تاثیرگذار است.

    گیلاس با عطر بهارنارنجاین روزها داشتن اعصابی آرام و به دور از تشویش کار آسانی نیست؛ اگر اسموتی گیلاس با عطر بهارنارنج را وارد برنامه غذایی روزانه‏تان کنید به‌طور حتما تاثیر آن را در زندگی‏تان احساس خواهید کرد.

    مواد لازم:
    انبه 2/1
    گیلاس یخ زده 7 عدد
    موز 1 عدد متوسط
    عرق بهارنارنج 1 قاشق غذاخوری
    بستنی وانیلی یک قاشق غذاخوری

    این اسموتی به دلیل وجود انبه و بهارنارنج می‏تواند یک مسکن خوب برای افرادی باشد که مشکل سردرد دارند. به علاوه مصرف عرق بهار نارنج تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می‌‌‌برد و افرادی که مشکل اختلال خواب دارند، می‌‌توانند پیش از خواب، مقداری از این اسموتی بخورند؛ البته حواستان باشد زیاده‌روی در خوردن بهارنارنج به‌ویژه هنگام ناشتا کبد را ضعیف می‌کند و باعث ضعف معده می‌شود؛ به همین دلیل بهتر است این اسموتی را بیشتر به صورت میان وعده میل کنید.

    پروتئین طبیعیاین اسموتی به دلیل موادی که دارد به خصوص میزان بالای پروتئین، می‌تواند یک میان وعده کاملا سالم باشد اما بیشترین کاربرد آن برای افرادی است که دنبال پروش اندام هستند.

    مواد لازم:
    نوشیدنی کفیر 1 پیمانه
    گیلاس 5 الی 6 عدد
    ماست یونانی 2/1 پیمانه
    تخم شربتی 1 قاشق غذاخوری
    زغال اخته خشک یا تازه 4/1 پیمانه
    ژلاتین 1 قاشق غذا خوری
    دارچین 2/1 قاشق چای‌خوری
    روغن نارگیل 1 قاشق چای‌خوری
    عسل به میزان دلخواه (ترجیحا یک یا 2 قاشق غذاخوری)
    اسفناج یا کلم پیچ 1 پیمانه
    توت خشک یا تازه 2/1 پیمانه

    افرادی که دنبال پرورش اندام هستند، می‌توانند از این پس بین ورزش یا میان‌وعده‌های‌شان از این اسموتی استفاده کنند. همچنین دیگر نیازی به مصرف پودر‌های پروتئین شیمیایی و کارخانه‌ای که قیمت بالایی هم دارند، نیست؛ چرا که این معجون می‌تواند بهترین جایگزین برای آنها باشد.

    نکته

    اگر مبتلا به دیابت هستید بهتر است بدانید در خوردن گیلاس هیچ ممانعتی برای‌تان وجود ندارد؛ زیرا این میوه قند بالایی نداشته و در عوض خواص بی‌شماری هم دارد. با این وجود نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد. این میوه قادر است معده را ضدعفونی کرده و یبوست را درمان کند. با این حال بهتر است این نکته را در مورد گیلاس بدانید که آن را نباید بعد از غذا خورد زیرا باعث سنگین شدن معده می‏شود. با این حال اگر می‏خواهید از بیماری‏های کبدی و معده‌ای دور باشید بهتر است در فصلی که گیلاس وجود دارد هر روز چند عدد از آن را میل کنید.

    منبع : مجله سیب سبز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.