گردو ارزش تغذیه ای بسیار بالایی دارد و از نظر پزشکی برای بدن بسیار مفید است. برای مثال در درمان سردردها، جلوگیری از ریزش مو وحتی تاثیر گذاری روی توان باروری موثر است.
مصرف مقادیر متوسطی گردو به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه و دائمی می تواند خطر بروز سرطان سینه را در زنان کاهش دهد.
مصرف دوز روزانه گردو، میزان رشد تومورهای سرطان سینه را در موش های آزمایشگاهی کاهش می دهد. گردو نه تنها احتمال بروز تومورهای سرطانی را کاهش می دهد بلکه در عین حال پس از ابتلا از تعداد و اندازه آن ها نیز می کاهد.
مصرف گردو در کاهش احتمال بروز این سرطان حتی در افرادی که زمینه مستعد ژنتیکی برای ابتلا به سرطان سینه دارند هم موثر است.
گردو منبع غنی از اسیدهای چرب امگا ۳ ،آنتی اکسیدان ها و فیتواسترول ها است که همگی خطر ابتلا به این سرطان را کاهش می دهند.