با کاهش مصرف گوشت قرمز خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #70894
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    با کاهش مصر گوشت قرمز می توان مانع از مرگ هزاران نفر در اثر ابتلا به سرطان روده شد.
    با توجه به اینکه گوشت قرمز منبع غنی از آهن است و کاهش مصرف آن نگرانی های را در مورد افزایش احتمال ابتلا به کم خونی ایجاد می کند، توصیه شده ست مصرف گوشت های قرمز فراوری شده مثل سوسیس و کالباس را به شدت محدود کرده یا آنرا از سبد غذایی خانوار حذف نماییم.
    مصرف روزانه 100 گرم گوشت قرمز فراوری شده خطر ابتلا به سرطان روده را تا 30% افزایش میدهد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.