با معده خالی حلیم نخورید!

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77969
    zghasemi
    مشارکت کننده

    حلیم از جمله مواد غذایی است که مصرف آن در طول ماه رمضان افزایش پیدا می کند اما مصرف بی رویه آن و البته در ابتدای ساعات مصرف افطار ممکن است مشکلات زیادی ایجاد کند.
    مصرف حلیم و حلوا در ایام ماه مبارک افزایش پیدا می کنند و افراد تمایل بیشتری به مصرف آنها از خود نشان می دهند.
    خیلی از افراد نیز گرایش شدیدی به سمت شیرینی های سنتی پیدا می کنند که با استفاده از روغن جامد تهیه می شوند که باعث افزایش کلسترول بد خون می شود و ممکن است اثرات مخرب بدی داشته باشد.
    مصرف حلیم با روغن های جامد حیوانی طبخ می شوند و با مقدار زیادی از شکر استفاده می شود.
    مصرف این مواد غذایی در طول سال می توانند مضر باشند به ویژه در ماه مبارک رمضان به دلیل اینکه دستگاه گوارش خالی بوده و اگر بخواهد به طور ناگهانی معده پر شود فرد را دچار مشکل می کند.
    اگر سوپ، آش، حلوا یا حلیم استفاده می کنیم حتماً دارای حداقل ممکن چربی و نمک باشد.
    اگر کسی تعریق زیاد در طول روز داشته باشد نمک مورد نیاز بدن مصرف شده که باید با آجیل نیمه شور، یک لیوان دوغ همراه با شام آن را تأمین کنیم و مشکل خاصی پیش نخواهد آمد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.