خبرگزاري زنان: معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت گفت: «زناني که هر روز از هويج خام استفاده ميکنند 5 تا 8 بار کمتر به سرطان پستان مبتلا ميشوند.»
وی اظهار داشت: «مصرف روزانه سبزيها يکي از عوامل مهم پيشگيري از سرطانهاست.» وي با اشاره به اينکه سبزيها سرشار از انواع ويتامينها و موادمعدني هستند، افزود: «سبزيهايي با رنگ سبز پررنگ و نارنجي از بروز سرطان حنجره و ريه جلوگيري ميکنند و مصرف روزانه يک بشقاب سبزي باعث ميشود افراد در دوران بزرگسالي و ميانسالي دچار اختلال حافظه نشوند.» عبداللهي تصريح کرد: «سبزيهاي ريشهاي به دليل پايينآوردن ميزان کلسترول تاثير بسزايي در کاهش ميزان حملههاي قلبي دارند و مصرف سبزيها مخصوصا سبزيهاي خام ضدعفوني شده همراه با غذا ميزان جذب آهن را افزايش داده و باعث کاهش ميزان کمخوني فقرآهن ميشوند.»
سلامت