با مصرف روزانه هويج خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش دهید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #71025
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    خبرگزاري زنان: معاون دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت گفت: «زناني که هر روز از هويج خام استفاده مي‏کنند 5 تا 8 بار کمتر به سرطان پستان مبتلا مي‏شوند.»
    وی اظهار داشت: «مصرف روزانه سبزي‌ها يکي از عوامل مهم پيشگيري از سرطان‌هاست.» وي با اشاره به اينکه سبزي‌ها سرشار از انواع ويتامين‌ها و موادمعدني هستند، ‌افزود: «سبزي‌هايي با رنگ سبز پررنگ و نارنجي از بروز سرطان حنجره و ريه جلوگيري مي‏کنند و مصرف روزانه يک بشقاب سبزي باعث مي‏شود افراد در دوران بزرگسالي و ميانسالي دچار اختلال حافظه نشوند.» عبداللهي تصريح کرد: «سبزي‌هاي ريشه‏اي به دليل پايين‌آوردن ميزان کلسترول تاثير بسزايي در کاهش ميزان حمله‌هاي قلبي دارند و مصرف سبزي‌ها مخصوصا سبزي‌هاي خام ضدعفوني شده همراه با غذا ميزان جذب آهن را افزايش داده و باعث کاهش ميزان کم‌خوني فقرآهن مي‏شوند.»

    سلامت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • موضوع ‘با مصرف روزانه هويج خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش دهید.&#8217 برای پاسخ های جدید بسته است.