وقتی پنیرها کهنه میشوند، مادهای به نام «تیرامین» در آن تولید میشود که یک ماده آمینی است و باعث بروز سردرد در برخی از مصرفکنندگان این نوع پنیرها میشود. این سردردها معمولا بیعلت هستند و خطرناک نیستند؛ فقط باعث آزار فرد میشوند. تیرامین در پنیرهای پاستوریزه وجود ندارد و در پنیرهای کهنه، رفته رفته تولید شده و به مرور زمان غلظت بیشتری پیدا میکند و با تحریک اعصاب مغز باعث بروز سردردهای جزئی میشوند. به همین دلیل پنیر سفید کمچرب و کمنمک بهتر است که البته در بازار برخی از این پنیرها با شیر خشک و شیرهای کمکیفیت ساخته میشود، بنابراین بهتر است افراد از برندهای شناخته شده استفاده کنند.