-
نویسندهنوشتهها
-
۱ تیر، ۱۳۹۴ در ۲۳:۵۵ #89664
f.kashkalani
مشارکت کنندهاین میوه سرشار از انواع ویتامین از جمله E-C-B-A است که تقریباً در هر 100 گرم خرما 14 میلیگرم ویتامین C موجود است. همچنین دارای فلزات معدنی مثل فسفر، کلسیم، آهن، ید و منیزیم است که هر کدام از این مواد در سلامتی انسان نقش بسزایی دارد.
خرما به خاطر داشتن منیزیم ضد سرطان است، تصریح کرد: استفاده از این میوه در ماه مبارک رمضان به دلیل ارزش غذایی آن توصیه شده است چرا که این میوه، قند کاهش یافته در دوران روزهداری را جبران میکند و به علت دارا بودن فیبر و خاصیت ملین بودن آن، سیستم گوارشی را که به دلیل روزهداری بیتحرک شده است را به تحرک وامیدارد.
مصرف خرما در کنار کربوهیدرات و محصولات آردی موجب میشود، در طول روزهداری، کربوهیدرات به آرامی در بدن آزاد شده و انرژی لازم برای فعالیت روزانه بدن تأمین و بدن یکباره دچار افت قند نشود.
بر همین اساس، بهترین رژیم غذایی در ماه مبارک رمضان، رژیمی است که حاوی مایعات و قندهای قابل جذب باشد چرا که در زمان افطار قند خون در پایینترین حد خود قرار دارد که میتواند یکی از علل سردردهای نزدیک افطار باشد و با داشتن رژیم غذایی حاوی خرما میتوان از ضعف پیش از افطار جلوگیری کرد.
لازم به ذکر است، کارشناسان تغذیه توصیه میکنند، وعده افطاری با خرما، آب گرم، چای کمرنگ و شیر شروع شود که با مصرف این مواد، نیاز شدید بدن به مواد قندی بهسرعت برطرف شده و بدن آمادگی بهتری برای استفاده از مواد غذایی دیگر را پیدا میکند.
خاصیت شربت خرما در مبارزه با عفونت
طبق مطالعهای جدید، تأثیر ضد باکتریایی شیره خرما بیشتر از عسل است که از مدتها قبل، از این خصوصیت آن برای کمک به بهبود زخمهای مقاوم به درمان استفاده میشده است.محققان میگویند شربت گرفته شده از خرما خواص ضدباکتریایی دارد و میتواند با بسیاری از باکتریهای بیماریزا مانند استافیلوکوک طلایی و اشرشیاکولی و انتروککوپسودومونا مقابله کند.
به گفته محققان ترکیبات فنولی موجود در خرما که در شیره آن هم موجود است موجب این اثر ضد میکروبی میشود. آنها نشان دادهاند که وجود شیره خرما در محیط کشت میکروبهای بیماریزا که نام آنها ذکر شد میتواند در عرض شش ساعت رشد آنها را متوقف و مهار کند و این بیش از سرعت تأثیر عسل بر میکروبها است.
به عقیده محققان مصرف خرما یا شیره آن میتواند به علت داشتن خواص ضدباکتریایی تأثیرات مفیدی داشته باشد که از این نظر همردیف یا حتی بهتر از عسل است.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







