-
نویسندهنوشتهها
-
۱۳ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۲:۱۸ #78066
e.amini
مشارکت کنندهعسل مایعی است که به طور طبیعی شیرین است و از شهد گلها درست شده و توسط زنبورهای عسل جمعآوری میشود. عسل حاوی 80 درصد قند طبیعی، 18 درصد آب و 2 درصد مواد معدنی، ویتامین، گرده و پروتئین است. فروکتوز و گلوکز عامل سازنده 70 درصد از قند طبیعی عسل هستند و توازن این دو قند است که شفافیت یا تیرگی این مایع خوشمزه را تعیین میکند.
از نظر تغذیهای عسل از شکر و قند فرآوریشده مغذیتر است اما همچنان کالری دارد. مثلا 100 گرم شکر مرغوب 400کیلوکالری انرژی و 100 گرم کربوهیدرات تولید میکند و همین مقدار عسل خالص حدود 330 کیلوکالری انرژی و 81 گرم کربوهیدرات به بدن میرساند. برخلاف شکری که سر سفرههای ماست، عسل ویژگیهای آنتیباکتریال دارد و بیش از 5 هزار سال است که به عنوان یک درمان خانگی از آن استفاده میشود.
هنگام آشپزی سعی کنید نصف شکر مورد نیاز را با عسل جایگزین کنید که میتواند عطر و طعم خوبی به غذا و نوشیدنیها بدهد. عسل برای پخت کیک هم بهتر از شکر است چراکه آب را به خود جذب کرده و کیک را برای مدت بیشتری نرم و تازه نگه میدارد.
۱۳ مرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۲ #101056zahra jamshidi
مشارکت کنندهممنون. مطلب کاملی بود.
واقعاً خواص مفید بسیاری اشاره شد؛ البته به شرطی که عسل واقعاً طبیعی باشد.۱۳ مرداد، ۱۳۹۲ در ۲۳:۲۸ #101058مریم
مشارکت کنندهخانم جمشیدی اون عسلی که تو بازار به عنوان عسل طبیعی می فروشن خیلی هم طبیعی نیست زنبور دار ها مواقعی که گل و شیره گل کم باشه به زنبورها آب شکر می دن مخصوصا تو زمستون که هیچ گلی تو مناطق سردسیر وجود نداره هر روز و روزی یک بار شکر رو تو آب حل می کنن و به زنبورا می دن عسلی که طبیعی باشه و واقعا زنبورا خودشون بدون هیچ شکری درست کنن قیمتش خیلی خیلی بالاست و تازه اگه گیر بیاری !!
۱۴ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۵:۴۵ #101061zahra jamshidi
مشارکت کنندهکاملاً حق با شماست . پس به همین دلیله که عسل های با ادعای طبیعی بودن نیز همچنان ویژگی های عسل اصل رو ندارند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







