با تشکر از زنبورها

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78066
    e.amini
    مشارکت کننده

    عسل مایعی است که به طور طبیعی شیرین است و از شهد گل‌ها درست شده و توسط زنبورهای عسل جمع‌آوری می‌شود. عسل حاوی 80 درصد قند طبیعی، 18 درصد آب و 2 درصد مواد معدنی، ویتامین، گرده و پروتئین است. فروکتوز و گلوکز عامل سازنده 70 درصد از قند طبیعی عسل هستند و توازن این دو قند است که شفافیت یا تیرگی این مایع خوشمزه را تعیین می‌کند.

    از نظر تغذیه‌ای عسل از شکر و قند فرآوری‌شده مغذی‌تر است اما همچنان کالری دارد. مثلا 100 گرم شکر مرغوب 400کیلوکالری انرژی و 100 گرم کربوهیدرات تولید می‌کند و همین مقدار عسل خالص حدود 330 کیلوکالری انرژی و 81 گرم کربوهیدرات به بدن می‌رساند. برخلاف شکری که سر سفره‌های ماست، عسل ویژگی‌های آنتی‌باکتریال دارد و بیش از 5 هزار سال است که به عنوان یک درمان خانگی از آن استفاده می‌شود.

    هنگام آشپزی سعی کنید نصف شکر مورد نیاز را با عسل جایگزین کنید که می‌تواند عطر و طعم خوبی به غذا و نوشیدنی‌ها بدهد. عسل برای پخت کیک هم بهتر از شکر است چراکه آب را به خود جذب کرده و کیک را برای مدت بیشتری نرم و تازه نگه می‌دارد.

    #101056
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون. مطلب کاملی بود.
    واقعاً خواص مفید بسیاری اشاره شد؛ البته به شرطی که عسل واقعاً طبیعی باشد.

    #101058
    مریم
    مشارکت کننده

    خانم جمشیدی اون عسلی که تو بازار به عنوان عسل طبیعی می فروشن خیلی هم طبیعی نیست زنبور دار ها مواقعی که گل و شیره گل کم باشه به زنبورها آب شکر می دن مخصوصا تو زمستون که هیچ گلی تو مناطق سردسیر وجود نداره هر روز و روزی یک بار شکر رو تو آب حل می کنن و به زنبورا می دن عسلی که طبیعی باشه و واقعا زنبورا خودشون بدون هیچ شکری درست کنن قیمتش خیلی خیلی بالاست و تازه اگه گیر بیاری !!

    #101061
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    کاملاً حق با شماست . پس به همین دلیله که عسل های با ادعای طبیعی بودن نیز همچنان ویژگی های عسل اصل رو ندارند.

در حال نمایش 4 نوشته (از کل 4)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.