-
نویسندهنوشتهها
-
۷ آذر، ۱۳۹۴ در ۰۹:۵۴ #93077s.shahemiمشارکت کننده
برای سلامت قلب خود غذاهای چرب گیاهی و دریایی بخورید
امروزه چربی و غذاهای چرب از جمله مواد غذایی هستند که به محض آن که نام آنها برده شود، ذهنیت چاقی و بروز بیماری های مزمن را در فرد به وجود می آورند. اما حقیقت امر آن است که برخی مواد غذایی چرب هم هستند که مشکلی به وجود نمی آورند. بنابراین متخصصان تغذیه و سلامت مصرف برخی از سلامت بخش ترین غذاهای چرب به شرح ذیل را برای سلامت قلب و عروق به مردم توصیه می کنند.
ماهی های چرب
بر اساس نظر انجمن قلب آمریکا، مصرف ماهی های چرب مانند ماهی سالمون، ساردین و تن به دلیل این که غنی از اسیدهای چرب امگا 3 و 6 هستند، می توانند برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید باشند. به همین دلیل متخصصان تغذیه به مردم توصیه می کنند که برای داشتن قلبی سالم سعی نمایند که دو تا سه بار در هفته از ماهی های چرب به صورت بخارپز یا کبابی استفاده نمایند.
سالادهای سبزیجات حاوی آواکادو، زیتون و روغن زیتون
آواکادو از جمله میوه های چرب نواحی استوایی و گرمسیری است که مطالعات علمی در مورد آن نشان داده مصرفش در داخل سالاد سبزیجات می تواند در بهبود نشانه های التهاب مفاصل موثر باشد. به علاوه این که سالیان سال است بشر به منافع زیتون و روغن زیتون در رفع بیماری های مزمن پی برده و حتی مشخص شده رژیم های غذایی بر پایه زیتون که بیشتر در مناطق مدیترانه ای پیروی می شود، می تواند از بروز بیماری های قلبی و عروقی تا حد قابل توجهی پیشگیری نماید. بنابراین مصرف نصف یک آواکادو متوسط به همراه سه تا چهار عدد زیتون یا یک قاشق غذاخوری روغن زیتون در سالاد می تواند باعث بهبود عملکرد سیستم قلبی و عروقی شود.
مصرف دانه و مغزهای چرب گیاهی همراه با غذا یا به عنوان یک میان وعده
به طور صد در صد ثابت شده که تخم آفتابگردان و تخم کدوی خام نقش بسیار موثری در سلامت عمومی بدن دارند. یکی از دلایل این امر ناشی از آن است که این تخمه ها حاوی چربی خوبی برای کاهش کلسترول مازاد در بدن می باشند. به همین دلیل توصیه می شود که به عنوان یک میان وعده مغذی از این دانه های روغنی به میزان ده تا دوازده عدد در روز استفاده شود و یا این که این دانه ها بر روی سالاد سبزیجات پاشیده و مصرف شوند.
مغزهای گیاهی از فندق گرفته تا گردو همگی از جمله مواد روغنی هستند که می توانند باعث بهبود عملکرد سیستم قلبی و عروقی شوند. بخصوص گردو نقش موثری بر سیستم قلبی و عروقی دارد.
مصرف سی گرم از انواع مغزها شامل دو تا سه عدد گردو، دوازده عدد بادام و بیست عدد بادام زمینی که همگی خام باشند، می توانند به عنوان یک میان وعده مغذی توصیه برای داشتن قلبی سالم توصیه شوند.
تخم مرغ
تخم مرغ بخصوص زرده آن منبع غنی از اسیدهای چرب ضروری است و مصرف آن برای سلامتی و حتی کنترل کلسترول خون بسیار مفید می باشد. بسیاری از افراد بلافاصله پس از شنیدن نام تخم مرغ به یاد بالا رفتن میزان کلسترول خون می افتند، درحالی که این تخم مرغ نیست که باعث بالا رفتن میزان کلسترول خون می شود. بلکه رژیم غذایی پرچرب و ولع در مصرف غذاهای بسیار چرب می باشد. بنابراین متخصصان تغذیهمصرف حداقل سه تا چهار تخم مرغ در هفته را برای بهره مندی از منافع آن توصیه می نمایند.
کلام پایانی در مورد غذاهای چرب
همانطور که ملاحظه می شود خوردن غذاهای چرب با منشا گیاهی و یا دریایی برای سلامت قلب و عروق بسیار مفید هستند. پس سعی کنید در رژیم غذایی خود از اینگونه غذاها بیشتر میل نمایید.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.