-
نویسندهنوشتهها
-
۲۴ شهریور، ۱۳۹۳ در ۰۹:۱۰ #85646
s.shahemi
مشارکت کنندهاسطوخودوس : اسانس اسطوخودوس همواره برای ایجاد آرامش استفاده شده است. اسطوخودوس همچنین سبب کاهش فشار خون نیز میشود. گرچه عموماً از این گیاه در آشپزی استفاده نمیشود، اما از گلهای آن به همراه رزماری میتوان در نان و کیک استفاده کرد.
تخم کرفس : برای طعمدار کردن سوپ و غذاهای دیگر استفاده میشود. در طب چینی از تخم کرفس برای کاهش فشار خون استفاده میشود، و البته مطالعات نیز این موضوع را تایید میکند. علاوه بر این میتوانید از آب کرفس نیز برای پایین آوردن فشارخون استفاده کنید. بطورکلی کرفس ادرارآور است و به همین دلیل در پایین آوردن فشارخون موثر میباشد.
زالزالک : یک درمان گیاهی مؤثر برای کاهش فشار خون است که هزاران سال در طب سنتی چین بکار برده شده است. جوشاندهی زالزالک تمام خواص مفید برای سلامت قلب و عروق، کاهش فشار خون، پیشگیری از لخته شدن خون در رگها و افزایش جریان خون را داراست. و مکملهای آن به صورت قرص، شربت و چای در بازار موجود است.
هل : ادویهای هندی است و بیشتر در غذاهای جنوب شرقی آسیا استفاده میشود. در یک مطالعهی تحقیقی به طور روزانه به شرکت کنندگان پودر هل داده شده و اثرات مفید آن در کاهش فشارخون تایید شده است. از دانههای هل یا پودر آن در سوپ و غذاهای دیگر به ویژه کیک و نان میتوانید استفاده کنید.
ریحان : سبزی بسیار خوشمزه و خوش طعمی است که در کنار انواع غذاها میتوان استفاده کرد. عصارهی ریحان اثرات مفیدی در کاهش فشار خون دارد، هرچند بسیار جزئی است. این سبزی را بدون نگرانی به رژیم غذایی روزانهتان بیافزایید و مطمئن باشید که عوارض جانبی نخواهد داشت.
دارچین : ادویه خوش طعم دیگری است که به کاهش فشارخون کمک میکند. دارچین را به صورت روزانه باید مصرف کنید تا اثرات آن را در کاهش فشارخون مشاهده کنید. میتوانید از پودر آن در انواع غذاها یا نان استفاده کنید و یا بصورت چای بنوشید.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.