يكي از عوارضي كه ممكن است براي ميوه ها به وجود بيايد بريدن آن ها با چاقوي كند است كه موجب از بين بردن ويتامين هاي درون ميوه مي شود.
از بين بردن ارزش اصلي برخي از مواد غذايي به نوع پوست كندن و برش دادن ميوه ها بستگي دارد.
برخي از ميوه ها كه حاوي ويتامين (ث) هستند به دليل حيات بالاي ويتامين هايشان بايستي هنگام استفاده از چاقو تيز برش داده شود چرا كه استفاده از چاقوي كند موجب از بين رفتن ويتامين هاي موجود درميوه ها مي شود.
استفاده از ميوه هايي كه غني از ويتامين (ث) هستند در تقويت بينايي بسيار موثر است و از بروز آب مرواريد جلوگيري مي كند.
استفاده از چاقوي كند و برش دادن آن باعث ضربه زدن به بافت هاي ميوه مي شود كه ويتامين (ث) را از بين مي برد.
از ميوه هايي همچون پرتقال، ليمو ترش و نارنگي استفاده شود چرا كه سرشار از ويتامين (ث) است و در استحكام بخشيدن دندان ها و استخوان ها بسيار موثر است.