با این غذا به جنگ سرطان بروید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89876
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    این ماده غذایی نیز برای قلب بسیار مفید است و دشمن سرطان است. امگای سه نیز از بروز عارضه های قلبی جلوگیری می کند و سرشار از اسید لیپید و برخی پروتئین هاست.

    این غذا برای برای 6 نفر است و برای مبتلایان به دیابت نوع دو نیز بسیار مفید می باشد .

    مواد لازم :

    عدس قرمز : 2 لیوان

    تره فرنگی : 3 عدد ( خیلی نازك حلقه شود )

    تخم گیشنیز : 2 قاشق مرباخوری پودر

    گیشنیز تازه : یك قاشق سوپ خوری ( خرد شده)

    نعنا تازه : دو قاشق سوپ خوری ( خرد شده )

    سرکه : یك قاشق سوپ خوری

    آب مرغ بدون چربی : یك لیتر

    نخم مرغ : 4 عدد

    فلفل و نمک : به اندازه لازم

    جعفری : كمی برای تزیین

    طرز تهیه :

    عدس ها را در یك قابلمه می ریزیم و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز، نعنا، سركه و آب مرغ را به آن می افزاییم و روی حرارت می گذاریم.
    بعد از این كه جوش آمد، باید به مدت 30- 40 دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد تا عدس ها بپزد و آب آن كشیده شود.

    فر را روی حرارت 180 درجه ی سانتیگراد گرم می كنیم .
    پس از آن به مواد آماده شده، نمك و فلفل می افزاییم و به طور كامل مخلوط می كنیم.

    وسط مواد را با دست خالی كرده و یك تخم مرغ در آن قسمت می شكنیم.
    روی ظرف فویل آلومینیوم كشیده و به مدت 15- 20 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد می گذاریم تا وقتی كه تخم مرغ ببندد.
    آن گاه روی این غذا را با جعفری خرد شده تزیین می كنیم.

    نكات تغذیه ای :

    1 – عدس منبع خوبی از آهن، پروتئین، فیبر، كربوهیدرات های پیچیده و اسید فولیك است. همچنین كم چربی، كم كالری، بدون كلسترول و به همان نسبت ارزان قیمت می باشد.

    2 – یك لیوان عدس پخته ، 90 درصد مقدار مورد نیاز اسید فولیك را در روز را تأمین می كند و بیشتر از هر غذای غنی نشده دیگری، اسید فولیك را برای بدن فراهم می كند.

    3 – عدس دارای فیبرهای محلول است كه این فیبرها مانند یك جاروی زبر، دستگاه گوارش را تمیز می كنند. این نوع فیبر گلوكز( قند) و كلسترول سرم را كاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی كم می كند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.