با انبه ترشی فوری درست کنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89121
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    اگه از دوستدارن ترشی انبه هستید، پس زمانش رسیده که از این میوه ترشی درست کنید! ما در این بخش یک رسپی بسیار ساده و فوری از ترشی انبه داریم که با روغن کم تهیه می شود و میتوانید پس از آماده کردن این ترشی بلافاصله آن را بخورید دیگر نیازی به نگهداری ندارد و تا 3-4 روز در یخچال می توان نگهداشت

    مواد لازم:

    ۲ فنجان انبه خام پوست کنده (به صورت نواری خرد بشه)
    نصف قاشق چایخوری آنغوزه
    ۱ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
    ۲ قاشق غذاخوری دانه رازیانه بو داده
    ۲ قاشق غذاخوری دانه زیره سبز بو داده
    ۲ قاشق غذاخوری پودر فلفل چیلی
    ۱ قاشق غذاخوری نمک
    ۳ قاشق غذاخوری روغن خردل

    طرز تهیه:

    انبه ها رو با نمک خوب مخلوط کرده و برای یک ساعت کنار بذارین.

    بعد آب انبه رو جدا کرده و دور بریزین.

    انبه، آنغوزه، زردچوبه، دانه رازیانه، دانه زیره، پودر فلفل و روغن خردل رو با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنین.

    ترشی شما حاضره، میتونین فورا سرو کنین یا اینکه توی یخچال بذارین و بعدا مصرفش کنین. (فقط تا ۴ روز قابلیت نگهداری در یخچال رو داره)

    منبع : novinzi.com

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.