-
نویسندهنوشتهها
-
۱۷ آذر، ۱۳۹۲ در ۱۲:۵۸ #80740zahra jamshidiمشارکت کننده
گوشت قرمز و چربي
اگر کبد چرب داريد، بهتر است براي مدتي مصرف گوشتهاي قرمز که کلسترول و چربي بالايي دارند، فراموش کنيد. استفاده از پروتئينهاي حيواني کمچرب مانند گوشت مرغ، بوقلمون، شترمرغ و گوشتهاي سفيد مانند انواع ماهي و ميگو براي بيماران مبتلا به کبد چرب به شرطي که در مصرف آنها افراط نکنند، اشکالي ندارد. گوشت را در طول دوره درمان، با روش آبپز يا بخارپز، آماده مصرف كنيد و از خوردن گوشت سوخاري و سرخشده بپرهيزيد. لبنيات کمچرب (زير 5/1درصد چربي) بخوريد و فکر کرههاي حيواني و گياهي هم نباشيد.
ü ويتامين و مواد معدني
انواع ويتامينها، مواد معدني و آنتياکسيدانهاي موجود در تمام ميوهها و سبزيهاي تازه، نقش پررنگي در درمان کبد چرب دارند. افرادي که به کبد چرب مبتلا هستند، بايد حداقل روزي 5 وعده ميوه و سبزي تازه و خام مصرف کنند. البته در ميان انواع ميوهها و سبزيها، آنهايي که رنگهاي تيرهتري دارند، حاوي ويتامينها و آنتياکسيدانهاي بيشتري هم هستند. مصرف انواع ميوهها و سبزيهاي نارنجي، قرمز و سبز تيره به بيماران مبتلا به کبدچرب توصيه ميشود.
ü آب و آبميوه
يکي ديگر از توصيههايي که به افراد مبتلا به کبد چرب ميشود، پرهيز از مصرف خوراکيهاي پرکالري، براي کنترل وزن آنهاست. اين بيماران بايد دور انواع نوشابههاي شيرين و گازدار را خط بکشند يا بهجاي آنها از آب ساده، آبميوههاي طبيعي بدون شکر و حتي شربتهاي خانگي بسيار کمشيرين استفاده کنند. مثلا ميتوانند با ترکيبي از آب، آبپرتقال يا آب ليموترش، شربت خوشمزهاي تهيه و همراه وعدههاي غذاييشان بهجاي نوشابه، ميل كنند. مصرف آب کرفس، آب انار، آب زرشک، آب آلبالو، آب هويج و آب ريواس هم به بيماران مبتلا به کبد چرب توصيه ميشود. مصرف روزانه آب کرفس به دليل فيبر فراواني که دارد، ميتواند به درمان سريعتر کبد چرب كمك کند.
webMD -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.