مدارک علمی قطعی جهت غضروف سازی با مصرف غذاهایی مانند کلهپاچه، قلم گوسفند و پای مرغ وجود ندارد.
برای مصرف این مواد غذایی مستند علمی جهت غضروفسازی در بدن انسان وجود ندارد.
شاید یک مقاله در زمان خاصی تأیید کند که چنین موادی میتواند غضروفساز باشد ولی تا زمانی که مدارک مستند مهم و بسیاری جمعآوری نشود این مسئله از جمله مصرف چنین غذاهایی برای غضروف سازی به صورت مستندات علمی در نخواهد آمد.
البته مصرف چنین مواد غذایی برای غضروفسازی مضر نیست و برخلاف مصرف گلوکازامین که میتواند به عنوان یک مصرف دارویی ضرر داشته باشد اینگونه مواد غذایی در این زمینه ضرری ندارد.