باقلوای گوشت برای سفره افطار ماه رمضان

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89930
    s.shahemi
    مشارکت کننده

    مواد لازم برای باقلوای گوشت برای سفره افطار :

    آرد : سه پیمانه
    شیر : یک پیمانه
    شکر : یک قاشق غذاخوری
    نمک : یک قاشق چای‌خوری
    بکینگ‌پودر : دو قاشق چای‌خوری پر
    روغن مایع : دو قاشق غذاخوری
    پنیر پیتزا : 100 گرم

    طرز تهیه خمیر باقلوای گوشت :

    تمام مواد خشک را دو بار الک کنید و بعد شیر و روغن را به آنها اضافه کنید و مخلوط کرده، روی آن را بپوشانید و در جای تاریک گذاشته و دو ساعت به آن استراحت دهید . لازم است بدانید که این خمیر برای تهیه انواع پیراشکی، قطاب، نان، و نان پیتزا و سمبوسه استفاده می‌شود .

    مواد لازم میان باقلوای گوشت :

    گوشت چرخ کرده : 100 گرم
    فلفل دلمه ای : نصف فنجان
    ذرت : یک فنجان
    پیاز :دو قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    رب گوجه : یک قاشق غذاخوری

    طرز تهیه باقلوای گوشت :

    ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و سپس با کمی روغن تفت دهید.
    گوشت چرخ‌کرده را به همراه ذرت، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه‌فرنگی به پیاز اضافه کنید.
    در نهایت با افزودن نمک و فلفل این مواد را از روی حرارت بردارید.
    در این مرحله خمیر را نصف و به ضخامت کمتر از نیم سانتی‌متر آن را باز کنید.
    کف ظرف نچسبی را چرب کرده و یک قسمت از خمیر باز شده را کف آن پهن کنید،
    به طوری که دیواره‌های ظرف با خمیر پوشیده شود.
    مایع گوشتی را روی خمیر بریزید و پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. خمیر دوم را روی آن قرار دهید و کناره‌های آن را به لایه اول متصل کنید.
    در نهایت مقداری زرده تخم‌مرغ را روی خمیر بمالید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
    این غذا را به مدت 30 تا 40 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.