باقالی قاتق یک غذای خوشمزه است که آن دسته از گیاهخواران که تخم مرغ را می خورند، می توانند از ان لذت ببرندک
مواد لازم
باقالی خشک:100 گرم – تخم مرغ: دو عدد – سیر: 3-4 حبه (یا پودر سیر به میزان لازم) – روغن: دو قاشق غذاخوری- شویدخشک:5/2 قاشق غذاخوری- آب: 5/2 لیوان – ادویه ها(شامل نمک،فلفل و زردچوبه): به میزان لازم
طرز تهیه: ابتدا باقالی ها را برای مدت نزدیک به 7 ساعت در آب خیس می کنیم (سپس اگر پوست دارند آنها را پاک می کنیم) و بعد آنها را در روغن به همراه سیر،ادویه ها و شوید تفت می دهیم و بعد 5/2 لیوان آب را به آن اضافه می کنیم، وقتی که باقلاها پختند؛ تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تخم مرغها بپزند، اکنون غذا آماده است.