پوست بادمجان بنفش یک منبع فیتوکمیکال به نام آنتوسیانین دارد که یک منبع آنتی اکسیدان است و با بیماریهای سرطان، التهاب و بیماریهای عصبی مقابله میکند.
یک فنجان بادمجان خرد شده 35 کالری، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
ویتامینهای موجود در بادمجان شامل پتاسیم، آهن، فولات، ویتامین K و ویتامین C است.
بادمجان پروتئین ناقص دارد، اما همراه با دانههای مختلف و یا حبوبات یک پروتئین کامل است. بر خلاف بسیاری از میوههای دیگر، بادمجان بهترین خوردنی است به شرط آنکه درست پخته شود.
بافت اسفنجی و محکم آن برای کباب کردن، سرخ کردن، پختن مناسب است بادمجان باید کاملا پخته شود تا بهترین عطر و طعم را داشته باشد برخی از بادمجان ها تلخ هستند برای از بین بردن تلخی آن قرار دادن بادمجان در آب نمک بمدت نیم ساعت است سپس با آب سرد شسته و استفاده کنید.