دانشمندان به تازگی دریافتند خوردن بادام از ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی پیشگیری می کند .
دانشمندان دانشگاه پزشکی و دندانپزشکی نیوجرسی به تازگی کشف کرده اند که مصرف آجیل در کنار رژیم غذایی می تواند به درمان دیابت نوع ۲ کمک کند.
این دانه روغنی همچنین با بیماری های مرتبط با چاقی و بی تحرکی مانند بیماری های قلبی و عروقی مبارزه می کند.
افراد مبتلا به دیابت میزان اندکی انسولین در خون خود دارند و یا دچار کاهش توانایی برای استفاده از این هورمون هستند که به گلوکز اجازه می دهند به سلول ها وارد شده و به انرژی تبدیل شوند.
زمانی که دیابت کنترل نشود گلوکز و چربی مدت طولانی در خون می مانند و به بافت های مهم بدن آسیب می زنند.
محققان تاثیرات مصرف رژیم غذایی غنی شده با بادام را بر روی ۶۵ فرد بزرگسال پیش دیابتی را مورد بررسی قرار دادند.
در مقایسه با گروهی که آجیل بویژه بادام استفاده نمی کردند ، افرادی که رژیم غذایی دارای بادام داشتند بهبود بیشتری را در زمینه مقاومت انسولین و کاهش چشمگیر کلسترول LDL نشان دادند.