بادام و زردآلو خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می‌دهند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #75097
    s.farzi
    مشارکت کننده

    خوشبختانه کمتر کسی پیدا می‌شود که بگوید بادام یا زردآلو دوست ندارد. این دو ماده‌ی غذایی سرشار از ویتامینی هستند که برای سلامت کبد ما مفید بلکه لازم هستند:
    ویتامین E
    مطالعات «دکتر وئی زانگ» از موسسه‌ی تحقیقانی شانگهای چین نشان می‌دهد که ویتامین E، خطر ابتلا به بیماری سرطان کبد را در بین افراد 50 سال وبیشتر کاهش می‌دهد.
    محققان این موسسه عادت‌های غذایی نزدیک به 132837 شهروند چینی را مورد مطالعه و بررسی قرار دادند.
    در بین این افراد شرکت کننده حدود 267 نفر به سرطان کبد مبتلا بودند.
    محققان میزان ویتامین E بدن تمام این افراد را مورد بررسی قرار دادند. آن‌ها می‌خواستند بدانند میزان ویتامین E بدن این افراد چه تأثیری روی سلامت کبد آن‌ها دارد.
    بعد از بررسی‌های انجام شده محققان به این نتیجه رسیدند که جذب بیشتر ویتامین E از طریق مصرف مواد غذاییِ حاوی آن و یا از طریق مکمل‌های غذایی، خطر ابتلا به سرطان کبد را کاهش می‌دهد.
    برای همین محققان توصیه می‌کنند که افراد بادام، بادام زمینی و زردآلوی خشک بیشتری مصرف کنند. این مواد غذایی سرشار از ویتامین E هستند. از این گذشته این ویتامین در مواد غذایی دیگری مثل روغن‌های گیاهی، مارگارین، جوانه ها، فندق، گردو و غیره نیز وجود دارد.
    توجه داشته باشید ویتامین E فواید دیگری نیز دارد. این ویتامین از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و همچنین بیماری دژنراسیون ماکولای چشم پیشگیری می‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.