بادام زمینی و فواید آن برای حفظ وزن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #83508
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    سلامت نیوز : بادام زمینی که نوعی بنشن به حساب می آید، خواص زیادی دارد اما بیشتر مردم از خوردن آن پرهیز می کنند. در این مطلب به چند خاصیت آن اشاره شده است.
    به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ؛ هر 28 عدد بادام زمینی حاوی 166 کالری، 6.7 گرم چربی، 6.1 گرم کربوهیدرات از جمله 2.3 گرم فیبر است که 9 درصد نیاز روزانه بدن به فیبر را تأمین می کند. فیبر احساس سیری طولانی مدتی ایجاد می کند و خطر افزایش کلسترول و بیماری قلبی را کاهش می دهد.
    این مقدار بادام زمینی 10درصد از نیاز روزانه بدن به فسفر، فولات، ویتامین e و 19درصد نیاسین مورد نیاز بدن را تأمین می کند. فسفر برای عضله، عصب و عملکرد کلیه و فولات برای تکثیر سلول ها لازم است.
    تأمین ویتامین e برای عملکرد سیستم ایمنی و نیاسین نیز برای تبدیل غذا به انرژی ضروری است.
    مصرف کننده بادام زمینی حدود 35 درصد کمتر دچار بیماری قلبی می شود. بادام زمینی و مغزهای درختی، کلسترول را کاهش می دهد. ویتامین e، چربی اشباع نشده و فیبر موجود در آن، احتمال لخته شدن خون را نیز کاهش می دهد.
    مصرف مغزها، بادام زمینی و کره بادام زمینی، خطر بروز دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.
    افرادی که برنامه غذایی کم کالری مصرف می کنند با مصرف بادام زمینی علاوه بر حفظ وزن، راحت تر می توانند برنامه غذایی خود را ادامه دهند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.