متخصصان تغذیه و سلامت در آمریکا اظهار داشتند: کودکانی که بیشتر از کشمش و انگور بعنوان میانوعده استفاده میکنند در طول روز تمایل کمتری به مصرف مواد خوراکی پرکالری دارند. بنابر نتایج مطالعات پزشکان آمریکایی، از سوی دیگر کودکانی که تمایل بیشتری به مصرف شکلات، چیپس و این گونه مواد خوراکی دارند در طول روز بیشتر از مواد پرکالری استفاده میکنند.
پیش از این باور عمومی بر این بود که مصرف کشمش به دلیل دارا بودن قند و چسبیدن به دندان، باعث پوسیدگی دندانها میشود اما پزشکان معتقدند این ماده خوراکی میتواند فواید پیشگیریکنندهای برای پوسیدگیهای دندانی داشته باشد چرا که ممکن است انواع دیگر مواد مانده در میان دندانها را پاکسازی کند. همچنین کشمش مدت زمان زیادی بر روی دندانها نمیماند که بتواند باعث ایجاد پوسیدگی شود.
بررسی جامعی بر روی 80 مطالعه نیز نشان میدهد که مصرف کشمش ممکن است خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را کاهش دهد. همچنین این خوردنی مقوی و سالم به کنترل میزان قند خون در افراد دیابتی کمک می کند و از نقش موثری در کاهش و کنترل وزن برخوردار است.