این ماده غذایی عمرتان را افزایش می دهد

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76349
    s.farzi
    مشارکت کننده

    «دوکوزاهگزانوئیک اسید» موجود در ماهی به طور جدی در کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های کرونر قلبی تاثیر دارد.
    محققان علوم پزشکی اعلام کردند افراد شصت و پنج ساله و بالاتر که میزان مصرف ماهی در آنان بالاست به طور متوسط ، دو سال بیشتر از همسالان خود، عمر می کنند.

    دانشمندان می گویند کسانی که میزان اسید چرب «امگا 3» در بدنشان بالا است به طور کلی به میزان بیست و هفت درصد کمتر از دیگران در خطر مرگ قرار دارند و میزان خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی در آنان، سی و پنج درصد کمتر از کسانی است که «امگا 3» در بدنشان کم است.
    محققان دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد می گویند با بررسی شانزده ساله بر روی دو هزار و 700 آمریکایی شصت و پنج ساله و بالاتر به این نتایج دست یافته اند.
    محققان می گویند مصرف برخی انواع ماهی همچون قزل آلا، ماهی تن، سالمون، ساردین،‌ شاه ماهی و ماهی خال دار، خطر مرگ را به کمترین میزان ممکن کاهش می دهد.

    دانشمندان می گویند «دوکوزاهگزانوئیک اسید» موجود در ماهی به طور جدی در کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری های کرونر قلبی تاثیر دارد.

    همچنین ماده «ایکوزا پنتانوئیک اسید» موجود در ماهی، به کمتر شدن خطر مرگ ناشی از بیماری های غیر قلبی کمک می کند.
    از اینرو مصرف ماهی دست کم باید دو وعده در هفته باشد تا این نتایج حاصل شوند.

    #99667
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    خیلی ممنون در این مطالعه اشاره نشده بود که آیا مصرف مکمل امگا3 هم می تونه این تاثیر رو داشته باشه یا نه؟

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.