انواع فلفلها اگرچه تند هستند اما برای سلامتی شما خیلی مفیدند . فلفلهای قرمز سرشار از ویتامین A، Cو K هستند . این ویتامینها از آسیب دیدن سلولها و برخی از انواع سرطان ها پیشگیری می کنند و به عملکرد بهتر سیستم ایمنی بدن ما کمک می کنند. علاوه براین فلفل های تند به سوزاندن کالری و در نتیجه لاغر شدن نیز کمک می کنند و به همین دلیل در بسیاری از رژیم های لاغری توصیه می شوند. وقتی که شما یک فلفل تند می خورید بدنتان گرمای بیشتری تولید می کند و اکسیژن بیشتری مصرف می کند ، در نتیجه کالری بیشتری می سوزاند.
فلفلها حاوی یک ماده شیمیایی با نام کپسایسین هستند که باعث تندی آنها می شود. این ماده باعث می شود بدن ما مقدار زیادی هورمون استرس تولید کند و در نتیجه متابولیسم بدن ما افزایش می یابد و ما کالری بیشتری سوزانده و لاغر می شویم . کپسایسین بو و مزه ندارد و در کل فلفل وجود دارد اما در دانه های فلفل میزان این ماده خیلی بیشتر است و علاوه بر این خوردن فلفل اشتها و اشتیاق شما برای خوردن غذا را کاهش داده و باعث لاغری می شود. زیرا کپسایسین موجود در آن ، فشار جریان خون در روده شما را افزایش می دهد و انقباضات دیواره روده شما را بیشتر می کند در نتیجه روده شما پیام گرسنگی برای مغزتان نمی فرستد و شما احساس سیری می کنید . در ضمن فلفلها بسیار کم کالری هستند.
سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه