این دو تغذیه خوراکی باعث فقر آهن خون می شوند!؟

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78168
    zghasemi
    مشارکت کننده

    دانشمندان هشدار دادند: مصرف زیاد انگور و چای سبز می‌تواند سبب بروز فقر آهن شود.به گزارش تکناز اگر با فقر آهن خون مواجه هستید ، توصیه می کنیم از این دو خوراکی اجتناب کنید.

    پژوهشگران علوم تغذیه‌ای در دانشگاه پت‌استیت به تازگی دریافته‌اند که مصرف پلی فنول‌های خاص، به‌ عنوان مواد موجود در بسیاری از میوه‌ها و سبزی‌ها، میزان جذب آهن را در بدن پایین می‌آورد و در نتیجه خطر بروز فقر آهن را تشدید می‌کند.

    اوخی هان استادیار علوم تغذیه‌ای در این دانشگاه می‌گوید:پلی فنول‌ها بعنوان موادی شناخته شده‌اند که اثرات مفید بسیاری روی سلامت انسان دارند مثلا از بروز انواع مختلف سرطان‌ها جلوگیری می‌کنند،‌ متابولیسم استخوانها را تقویت کرده، تراکم املاح استخوانی را بهبود می‌بخشند و همچنین خطر بیماریهای قلبی را کاهش می‌دهند.

    اما تاکنون بسیاری از افراد هرگز این تصور را نکرده‌اند که آیا پلی فنول‌ها روی جذب تغذیه‌ای می‌تواند تاثیری داشته باشد.

    این محققان روی اثر مصرف عصاره دانه انگور و ماده‌ای موجود در چای سبز مطالعه کرده و به این نتایج دست یافته‌اند.

    این تحقیق در مجله «تغذیه» در آمریکا منتشر شده است.

    #101089
    مریم
    مشارکت کننده

    در مصرف هر چیزی که زیاده روی کنیم برای بدن مضر هستش به قول سعدی نه چندان بخور كز دهانت برآيد

    نه چندان كه از ضعف ، جانت برآيد

    #101094
    zghasemi
    مشارکت کننده

    دقیقا همینطور است

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.