ایمنی غذا در مرحله آماده سازی مواد غذایی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79141
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    قبل از آماده سازی مواد غذایی‌، ‌‌باید دستها با آب و صابون به مدت 20 ثانیه شسته شوند. برای یخ زدایی مواد غذایی منجمد بهتر است قبل از مصرف آنها را 24 ساعت در یخچال قرار داد و یا از ماکروویو برای یخ زدایی استفاده نمود. لوازم و ظروف بکار رفته در آماده‌سازی مواد غذایی خام ‌باید با آب داغ و ماده شوینده مناسب به خوبی شسته شوند. از تخته برش‌‌هاي مجزا برای مواد غذایی خام و پخته باید استفاده نمود تا از انتقال آلودگی به مواد غذایی آماده مصرف جلوگیری شود. از مزمزه کردن گوشت‌‌هاي خام‌، تخم مرغ و ماهی خودداری شود. از شیر و فرآورده‌‌هاي لبنی پاستوریزه استفاده شود. از مصرف مواد غذایی که حاوی تخم‌مرغ خام مي‌‌باشند نظیر سس هلندی‌، سس‌‌هاي مایونز خانگی‌، بستنی و سایر مواد غذایی غیر پاستوریزه پرهیز شود.
    مراحل پخت و آماده سازی مواد غذایی بطور پیوسته انجام شود و از رها کردن مواد غذایی حتی برای مدت زمان اندک خودداری شود. در صورت عدم مصرف‌، مواد غذایی در یخچال قرار داده شود. اگر برچسب ماده غذایی در خصوص دستورالعمل استفاده از ماکروویو با مشخصات دستگاه ماکروویو شما هماهنگی ندارد زمان دستگاه را افزایش داده تا از گرم شدن ماده غذایی به میزان لازم اطمینان حاصل کنید. استفاده از ظروف پخت درب دار و بهم زدن غذا در هنگام پخت سبب بهبود کیفیت پخت مي‌‌شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.