ایزوفلاونها، ترکیبات مفید موجود در آجیل سویا

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77950
    neda.mousavi
    مشارکت کننده

    ایزوفلاوون»های آجیل سویا به ویژه «ژنیستین» به عنوان یک ضد «استروژن» سبب به تعویق افتادن رشد سرطانی یاخته ها از جمله سرطان های سینه، پروستات، روده بزرگ و ریه می گردد.
    آجیل سویا نه تنها منبع غنی کلسیم است، بلکه جذب آن را نیز آسان می کند. افزون بر این، وجود «ایزوفلاوون»های آجیل سویا، تحلیل کلسیم استخوان ها را کاسته و موجب تقویت توده استخوانی می شود.
    پژوهش ها، حاکی از آنند که مصرف مرتب و مدام چهار تا شش بار در روز (لااقل 50 گرم) آجیل مزبور ممکن است آرتروز زنان و مردان را بکاهد.
    مصرف این آجیل، به خاطر برخورداری ازترکیبات ایزوفلاوون، اسیدهای آمینه، آرژنین، گلایسین، سرشار بودن از الیاف گیاهی، فینواستروژن ها، ساپونین و لسیتین، ارزان ترین، مؤثرترین و سریع ترین راه جهت کاهش میزان کلسترول خون و بیماری های قلبی است.
    آجیل سویا حاوی ترکیباتی است که موجب کاهش و کوچک شدن یاخته های چربی و افزایش توده عضلانی در بدن می شود.
    ایزوفلاوون های موجود در آجیل سویا برای درمان و جلوگیری از پیر شدن پوست و رفع چروک و همچنین آجیل سویا در داشتن پوست شاداب، جوان و بدون چروک بسیار اثر دارد. الیاف گیاهی موجود در آجیل سویا تأثیر مثبتی بر تنظیم سطح گلوکز خون دارد. ضمنا مقادیر فراوان اسیدهای آمینه گلایسین و آرژنین موجود در آجیل سویا، باعث کاهش سطح انسولین خون می شود.
    هیپوتیروئیدیسم (کم کاری تیروئید) در خانم های مسن بسیار رایج است. لذا با اصلاح برنامه غذایی روزانه و مصرف آجیل مذکور، میزان عملکرد غده تیروئید بهبود می یابد.
    در دوران یائسگی، سنتز استروژن در زنان کاسته می گردد. با توجه به ساختار شیمیایی ایزوفلاوون های آجیل سویا با هورمون استروژن، مصرف منظم و پیاپی آجیل سویا می تواند باعث جلوگیری از عوارض دوران یائسگی مخصوصا گُرگرفتگی شود.
    وجود درصدهای بالای املاح معدنی در آجیل سویا مانند کلسیم، پتاسیم، فسفر، گوگرد و … سبب حفظ تعادل عصبی و دفاع بدن در برابر عفونت می گردد.

    سیده ندا موسوی، دانشجوی دکترای تخصصی علوم تغذیه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.