حداکثر ميزان مصرف زعفران در روز و براي افراد بزرگسال نبايد از يک گرم بيشتر باشد زيرا مصرف بيشتر آن باعث ايجاد خونريزي ميشود.
به گزارش سلامت نیوز، دکتر غلامرضا امين استاد دانشکده داروسازي دانشگاه تهران در هفته نامه سلامت نوشت: زعفراني که در برخي غذاها به مقدار اندک استفاده ميشود، ميتواند خاصيت اشتهاآوري و آرامبخشي داشته باشد.
. اما به طور کلي درباره زعفران، توجه به اين نکتهها و رعايت آنها ضرورت دارد:
• بهتر است زعفران را تازه مصرف کنيد.
• از آنجا که زعفران به نور، حرارت و رطوبت حساس است، براي آنکه خواص آن بهخوبي حفظ شود بايد در ظرف آلومينيومي يا در شيشههاي رنگي و در محل تاريک و بهدور از حرارت و رطوبت نگهداري شود.
• بهتر است زعفران بهوسيله مصرفکننده، پودر و استفاده شود.
• بهترين روش پودر کردن زعفران، استفاده از هاون کوچک مرمري و با استفاده از چند حبه کوچک قند است.
• براي ايجاد رنگ بيشتر ميتوان يک تکه يخ روي پودر زعفران قرار داد تا کمکم آب شود.
• حداکثر ميزان مصرف زعفران در روز و براي افراد بزرگسال نبايد از يک گرم بيشتر باشد زيرا مصرف بيشتر آن باعث ايجاد خونريزي ميشود.
• ميتوان از زعفران بهعنوان گياهي آرامبخش و برطرفکننده عوارض پيش از قاعدگي استفاده کرد. براي اين کار بايد 30 ميليگرم از پودر زعفران را با مقداري آب دم کنيد و در 3 قسمت در روز با مقداري نبات بخوريد.
• از آنجا که زعفران رقيقکننده خون است، کساني که از داروهاي رقيقکننده خون مانند وارفارين استفاده ميکنند، بايد حد مجاز مصرف را رعايت کنند.