-
نویسندهنوشتهها
-
۲۶ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۳۰ #77218zahra jamshidiمشارکت کننده
گياهخواري يکي از رژيمهاي پرطرفدار در دنياست و انواع مختلفي دارد. بعضي از گياهخواران، فقط گوشت نميخورند و ساير منابع پروتئين حيواني مانند شير و لبنيات يا تخممرغ در برنامهغذاييشان وجود دارد، بعضي از آنها فقط گوشت سفيد و منابع پروتئين دريايي را در برنامه غذاييشان دارند، بعضيها هم در کنار انواع سبزي فقط ماهي و ميگو ميخورند و آنهايي که بيش از حد افراطي هستند، به هيچيک از موادغذايي با منشا حيواني مانند انواع گوشت سفيد و قرمز، لبنيات، تخممرغ و حتي سس مايونز لب نميزنند…
پيروي از رژيم گياهخواري مناسب، ميتواند شانس ابتلا به چاقي، بيماريهاي قلبي، ديابت نوع 2، فشارخون بالا و برخي از انواع سرطانها را کاهش دهد. البته هدف اين مطلب، نقد و بررسي رژيم گياهخواري نيست بلکه ميخواهيم افرادي که بهتازگي تصميم گرفتهاند گياهخوار شوند، راهنمايي کنيم تا از هدفشان که همان حفظ و ارتقاي سلامتشان است، دور نشوند. پس خواندن اين مطلب بيشتر به درد کساني ميخورد که ميخواهند گياهخوار شوند.
پروتئين حيواني را کاملا از رژيمتان حذف نکنيد
اگر هر فرد بالغ روزانه 175-50 گرم پروتئين مصرف نکند، احتمال کاهش حجم عضلات، تضعيف قدرت سيستم دفاعي بدن و قدرت بينايي، از دست دادن انرژي و ايجاد کمخوني در او وجود خواهدداشت. بهترين راه دريافت پروتئين مناسب و مورد نياز بدن براي گياهخواران، مصرف حبوبات مختلف و غلات است؛ يعني ترکيب عدس، لوبيا، باقلا يا دانه سويا با برنج. اگر تصميم داريد رژيم گياهخواري بگيريد، بهتر است تمام منابع پروتئين حيواني را از رژيم غذاييتان حذف نکنيد يعني براي دريافت پروتئين مرغوب و مناسب، در هفته مقداري گوشت ماهي، ميگو يا تخممرغ هم مصرف کنيد. حذف شير و لبنيات هم اصلا توصيه نميشود.
منبع : ریدرزدایجست -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.