اگر به لاکتوز حساسيت داريد، مي‌توانيد پنير بخوريد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77499
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    پنيرهاي قديمي مانند پنير پارمزان يا بلوچيز يا مقدار بسيار کمي لاکتوز دارند يا اينکه اصلا از لاکتوز در آنها خبري نيست بنابراين از افرادي که به لاکتوز حساسيت دارند و از لبنيات فراري هستند همچنان مي‌توانند از پنيرهاي قديمي استفاده کنند اگرچه امروزه شيرهاي بدون لاکتوز که حاوي شکر و شيرين مزه هستند به‌راحتي در بازار پيدا مي‌شود و اين دردسر را براي آنها حل کرده است.
    با همه اين تفاسير همه پنيرهاي طبيعي ميزان بسيار کمي لاکتوز دارند. در واقع در فرايند تهيه پنير بيشتر لاکتوز موجود در مواد لبني که پنير از آن به دست مي‌آيد از بين مي‌رود بنابراين نبايد در اين زمينه مشکل جدي وجود داشته باشد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.