اگر با ميوه دل‌درد مي‌گيريد، ميوه‌هاي رسيده و شيرين بخوريد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #78515
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    بعضي افراد با خوردن غذاهايي با مزاج گرم آثار مثبت آن را حس مي‌كنند. اين يعني مزاج آنها سرد است. با مثالي اين مساله را روشن‌تر بيان مي‌كنم: اگر فردي خيار، ماست يا هندوانه بخورد و به دنبال آن دچار اختلال‌هاي گوارشي نظير دل‌درد، يبوست يا اسپاسم گوارشي شود، يعني مزاج سرد دارد و اگر با خوردن فسنجان يا فلفل زياد دچار بثورات پوستي، افزايش جوش‌هاي آكنه يا حتي حس افزايش حرارت بدن شود، يعني گرم‌مزاج است. بيشتر ميوه‌هاي فصل تابستان سرد و تر هستند و افرادي كه طبع سرد و تر دارند، معمولا با خوردن ميوه‌هايي مثل هلو، هندوانه يا خيار دچار مشكل‌هاي گوارشي و حتي مشكل‌هاي عمومي‌تر مثل افت فشار خون، ضعف و… مي‌شوند. اين افراد بايد حتما ميوه‌هاي رسيده و شيرين بخورند و از مصرف ميوه‌هاي كال، ترش و ميوه‌هايي كه مزه مناسب ندارند، خودداري كنند. اگر كسي بعد از مصرف ميوه، دچار مشكل‌هاي گوارشي شد، توصيه مي‌شود از زنجبيل، زيره‌سبز و نبات استفاده كند. كمپوت ميوه نيز مي‌تواند تا حد زيادي مشكلات گوارشي را كاهش دهد. توصيه مي‌شود به ميوه‌ها بعد از آبپز يا بخارپز شدن، مقداري عسل هم اضافه كنيد. خشك كردن ميوه‌ها در شرايط مناسب هم مي‌تواند باعث كاهش رطوبت و جلوگيري از بروز بسياري از علايم گوارشي به‌خصوص ترش کردن و ريفلاکس شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.