اگر از درد مفاصل رنج می برید در خوردن برخی مواد احتیاط کنید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77228
    e.amini
    مشارکت کننده

    ۱ -گوجه فرنگی: دانه‌های این گیاه سرشار از اسید اوریک است.

    ۲ -مصرف زیاد گوشت قرمز: مبتلایان به آرتریت باید میزان مصرف غذاهای حاوی فسفر مانند گوشت قرمز را محدود کنند. زیرا هر چه فسفر بدن افزایش پیدا کند، بدن کلسیم بیشتری از دست می‌دهد.

    ۳ -مصرف زیاد شیر: پورین موجود در شیر، اسید اوریک بدن را افزایش می‌دهد.

    ۴ – روغن نباتی: روغن‌هایی مانند روغن دانه سویا، آفتاب‌گردان و… سرشار از اسید چرب امگا۶ است و باعث افزایش التهاب می‌شود.

    محققان مصرف اسیدچرب امگا6 رابه اندازه اسیدچرب امگا3توصیه نمی‌کنند.

    ۵ -قند: قند برای درد مفصل مضر است.از طرفی مصرف قند باعث افزایش وزن می‌شود که روی مفصل‌ها فشار وارد می‌کند.

    ۶ – کافئین: کافئین درد آرتریت را تشدید می‌کند. کافئین، ماده مغذی و حیاتی را از بدن خارج می‌کند و در نتیجه بدن را به درد مستعدتر می‌کند.

    ۷ -غلات حاوی گلوتن: گلوتن، مخلوطی از پروتئین‌های موجود در غلات است. غلات حاوی گلوتن مانند جو، گندم و جو دو سر علایم آرتریت را افزایش می‌دهد.

    ۸ -گیاهان از تیره بادمجان: بادمجان، فلفل دلمه‌ای قرمز و سیب‌زمینی سرشار از الکالوئید است که التهاب ایجاد می‌کند.

    بنابراین برای درمان درد مفاصل، از مصرف زیاد این گیاهان بپرهیزید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.