اين ۶ پروتئين سالم را جايگزين گوشت قرمز کنيد

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86434
    z.yari
    مشارکت کننده

    مواد غذايي که بايد به جاي گوشت قرمز مصرف کرد:
    کاهش مصرف گوشت قرمز به معناي افزايش طول عمر است. مطالعات دانشگاه هاروارد نشان مي دهد که مصرف ميانگين نيم وعده غذايي در روز مي تواند از حدود 10 درصد مرگ هاي قابل پيشگيري، پيشگيري کند.
    پس ميزان مصرف گوشت قرمز را کم کنيد و به جاي آن از اين مواد غذايي استفاده کنيد:
    -ماهي
    -مرغ و بوقلمون
    -آجيل
    -حبوبات
    -غلات کامل
    -محصولات لبني کم چرب
    جايگزين کردن روزانه يک وعده غذايي ساخته شده از گوشت قرمز با يکي از مواد بالا مي تواند ميزان مرگ و مير را 7 تا 19 درصد کاهش دهد.
    البته به ياد داشته باشيد که اين اعداد و آمار به صورت ميانگين بوده و ممکن است در يک فرد از اين مقدار بالاتر باشد و يا در فردي ديگر کمتر باشد. به هر حال کم کردن مصرف گوشت قرمز و جايگزين کردن آن با اين مواد خوراکي در هر صورت مفيد هستند و بهتر است که حتما اين کار را بکنيد.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.